Video: Beavis and Butt-Head anunță un nou film

Video: Beavis and Butt-Head anunță un nou film

Beavis and Butt-Head revin din nou pe ecrane. Un nou film headbangers creat și dublat de Mike Judge este pe drum. Acesta se adaugă la reboot-ul Beavis and Butt-Head anunțat anul trecut.

Iconicele personaje au dezvăluit chiar ele știrile într-un scurt clip distribuit online săptămâna aceasta. Filmul este o continuare a Beavis and Butt-Head Do America (1996) creat de Paramount Pictures. Filmul nu va fi lansat prin cinematografe ci prin serviciul de streaming CBS All Access.

Literatura la feminin

Vezi clipul mai jos.

În clip Beavis and Butt-Head par să facă o teleconferință prin intermediul sistemului Zoom, platforma de comunicatii online care a devenit omniprezentă în perioada pandemiei COVID-19. Apoi s-a demonstrat că de fapt cei doi împart vestita canapea – locul lor favorit pentru critică muzicală al duo-ului apărut la MTV În anii ’90.

VOUCHER SALES pentru Casti audio On-ear JBL Tune 500, Wireless

Beavis and Butt-Head erau un etalon al fanilor muzicii în seriile originale apărute între 1993 și 1997. Pe coloana sonoră de la Beavis and Butt-Head Do America au apărut artiști ca AC/DC, Ozzy Osbourne, Red Hot Chili Peppers și White Zombie. Alți artiști care au apărut în The Beavis and Butt-Head Experience din 1993 i-a inclus pe Anthrax, Megadeth, Nirvana si mulți alții.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

bauturialcoolice.ro