Trupa Gojira - teaser pentru piesele de pe viitorul album și posibila dată de lansare a acestuia

Trupa Gojira – teaser pentru piesele de pe viitorul album și posibila dată de lansare a acestuia

Trupa Gojira pare să fie gata pentru o întoarcere eminentă, deoarece site-ul web al trupei a servit un nou teaser pentru fani.

Dacă intri pe site, vei vedea o grupare de simboluri pe un fundal maroniu, dar dând click pe fiecare din cele 11 simboluri, sunt dezvăluite ceea ce par a fi titluri ale unor melodii. Acest lucru i-a determinat pe mulți fani să speculeze faptul că acestea sunt titlurile pentru următorul material de studio al trupei, cel ce îl urmează pe Magma din 2016. Un alt indiciu este că una din piese, intitulată “Another World” este deja lansată de către cei de la Gojira în 2020.

Fanii au luat la cunostiință că și adresa site-ului care este Gojira-music.com este de fapt modificată având “/430” în coadă, find un posibil indiciu pentru data de lansare a noului album, adică 30 aprilie.

Ăn acest moment, nimic nu a fost confirmat înca, deși aceste indicii par a fi un teaser foarte grăitor. Vezi lista titlurilor de melodii, de pe posibilului viitor album Gojira mai jos și ascultă piesa “Another World“.

Potențiale titluri de pe noul album Gojira:

 1. Born for One Thing
 2. Amazonia
 3. Another World
 4. Hold On!
 5. New Found
 6. Fortitude
 7. The Chant
 8. Sphinx
 9. Into the Storm
 10. The Trails
 11. Grind
dynutrition.ro

Lasă un răspuns