Doomnezeu a lansat un nou single – Crede și nu cerceta

Doomnezeu a lansat un nou single – Crede și nu cerceta

După un city break la Constantinopol, Doomnezeu a revenit în slujba Stoner Doom-ului Creștin Ortodox lansând mult jinduita piesă „Crede și nu cerceta”.

De povață pentru compunerea melodiei a fost un anahoret tuns monah acum mai bine de jumătate de veac în preajma regretatei biserici de lemn din Sânmărtinul Deșert. Componenții formației s-au ocupat de orânduirile de studio, mix, master, înregistrare, muzică, versuri și grafică, însă li s-au alăturat întru creație Buni (voce adițională), Levente Átan (chitară bas) și Sfântul Duh (armonie).

Crede și nu cerceta” este despre Sensul Vieții și al Suferinței, despre încredere neprihănită și necontenită în Cel Atotputernic și-n Riff-ul Riff-urilor. Și de-ar veni pustiirea, vom râde de ea Crezând în Doom! Cădem deseori în deznădejde și-n beznă, așteptând de la Domnul alinări omenești, însă El ne dă răspunsuri Dumnezeiești, care pot fi descifrate numai și numai în credință. Nu există alte mijloace și nici mijlociri. Omul nu poate înțelege pe deplin Lucrarea, de la Început și până la Sfârșit; nu-și va înțelege necazul și neputințele, însă acestea nici nu sunt de înțeles pentru om. Ferice de cel pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Sa. El face rana și tot El o leagă; El rănește și mâna Lui tămăduiește. El apasă pedala întru Doom. De șase ori te va izbăvi de necaz și de șapte ori nu te va atinge răul. De patru ori îți va izbi pletele de pământ și de douăzeci de ori ți le va flutura în briză. Crede și nu cerceta!

Deut 32:10 – El l-a găsit într-un ținut pustiu, Într-o singurătate plină de urlete înfricoșate; L-a înconjurat, l-a îngrijit Și l-a păzit ca lumina ochiului Lui.

carturesti.ro

Lasă un răspuns