Vezi evenimentul virtual ce sîrbătoreste viața fostului basist Metallica CLIFF BURTON

Vezi evenimentul virtual ce sărbătorește viața fostului basist Metallica CLIFF BURTON

Viața regretatului basist METALLICA, Cliff Burton a fost sărbătorită cu “Cliff Burton Day” pe 10 februarie, ziua în care ar fi implinit 56 de ani pe. O transmisie live specială a avut loc în jurul orelor 19 PST. Evenimentul a fost susținut de Nicholas Gomez cu mai mulți invitați precum Mike Bordin (FAITH NO MORE), Michael Alago, Fred Cotton, James McDaniel, John Marshall, Harald Oimen, Metal Maria, Corrine Lynn, Sean Killian și mulți alții.

Vezi clipul mai jos.

Burton s-a alăturat METALLICA în 1982 dupa ce trupa l-a vazut cântând împreună cu grupul său de la acea vreme TRAUMA.
Burton a cântat pe primele trei albume de studio METALLICA – “Kill ‘Em All“, “Ride The Lightning” și “Master Of Puppets” – ajuntând la compoziția unor piese de referință precum “Ride The Lightning“, “For Who The Bell Tolls“, “Fade To Black “,” Creeping Death“și”Master Of Puppets“.

titlu promotie

Viața lui s-a întrerupt brusc în mod tragic la vârsta de 24 de ani, într-un accident de autobuz pe 27 septembrie 1986 în Suedia.
Înlocuitorul inițial în trupă a fost Jason Newsted, care a ramas până în anul 2001. Robert Trujillo s-a alăturat în 2003 și este prezent în trupa și în ziua de astăzi.

10 februarie 2018 a fost proclamată “Cliff Burton Day” Alameda County supervisors. Regretatul basist ar fi implinit vârsta de 56 de ani daca ar fi trăit.

lensa.ro

Un gând despre “Vezi evenimentul virtual ce sărbătorește viața fostului basist Metallica CLIFF BURTON

Lasă un răspuns