ZØLTAN a lansat ‘No Deal’, un nou single cu un videoclip provocator

ZØLTAN a lansat ‘No Deal’ – single & videoclip – o piesă despre o legătură vicioasă dintre doi iubiţi, o legătură care se dovedeşte a fi nepotrivită pentru partea masculină. Videoclipul alb-negru spune povestea pasiunii dintre cei doi într-un discurs vizual provocator, plin de nuanţe şi sensibilitate.

Dinamica dintre cei doi îndrăgostiţi este axa videoclipului, o dinamică prezentată într-o manieră artistică, pe care o îmbogăţeşte tema recurentă de violoncel. Personajul feminin este interpretat de Melinda Nagy, o artistă independentă clujeană care abordează dansul dintr-o perspectivă spirituală, iar violoncelistul este Attila J. Szabó, instrumentist al Filarmonicii de Stat Transilvania. Videoclipul a fost regizat de Vlad Cătană / ColorS Media, un nume cunoscut deja în industria muzicală prin videoclipurile pe care le-a realizat pentru cvartetul vocal clujean Ad Libitum Voices. No Deal marchează a treia colaborare dintre ZØLTAN şi Vlad Cătană.

ZØLTAN a debutat prin participarea la Selecția Națională Eurovision 2018, cu piesa ‘Dacă dragostea e oarbă’. La finalul aceluiași an a lansat al doilea single al proiectului, intitulat ‘Sunt aici’, o declarație de intenție. ZØLTAN este un proiect art pop care îmbină sonoritățile actuale cu elemente orchestrale clasice. În versurile sale, artistul clujean îmbină zgomotul vieții urbane cu liniștea sensibilității poetice.

După ‘Black Christmas‘, lansat pe 6 decembrie 2019, şi ‘Hey World’, lansat pe 21 august 2020, ‘No Deal’ este al treilea single extras de pe un prim Ep pregătit de ZØLTAN.

Există o legătură profundă între cei doi, dar care nu are puterea de a oferi dragostea completă pentru el. Povestea lor e şi povestea unora dintre noi: ne dorim să fim în relaţia care poate deveni destinaţie pentru sufletul nostru, dar, uneori, pare că ne dorim imposibilul. Oricât de mult vrem iubire, poate că e nevoie să renununţăm la ea, ca ea să aibă resurse să prindă viaţă… 

ZØLTAN, autorul piesei

No Deal / Video oficial, YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=hoJooIktWBI
No Deal / Platforme streaming: https://ffm.to/nodeal

consumer.huawei.com