Dragos Moldovan lansează piesa și videoclipul "Am să îți spun din nou"

Dragos Moldovan lansează piesa și videoclipul “Am să îți spun din nou”

Ascultă aici piesa: https://DragosMoldovan.lnk.to/AmSaItiSpunDinNouPR 

Dragos Moldovan lansează single-ul “Am să îți spun din nou”, o melodie pe care a compus-o în intregime. Cu acorduri rock, așa cum ne-a obișnuit și cum s-a prezentat la cunoscutul concurs TV, Dragos revine cu o melodie alternativă care atrage atenția și printr-o linie melancolică. 
 
Încă de la începutul anului trecut, Dragos Moldovan și-a surprins fanii cu piese ca “Cândva, undeva” sau “Tăcerea”, pe care le-a lansat la scurt timp după terminarea emisiunii. La fel ca la primele două și cea de-a treia, “Pătura de vise”, a fost compusă, scrisă și produsă în totalitate de artist. Este cazul și noului single, “Am să îți spun din nou“, piesa realizată cap-coada de către artist. 
 
Pentru noul single, Dragos Moldovan a filmat și un videoclip în care apare alături de trupa sa, într-un decor care ne amintește de concertele live, care ne lipsesc profund în această perioadă. 

Dragos Moldovan s-a facut cunoscut publicului larg dupa ce a întors toate cele patru scaune la blind-urile concursului  “Vocea Romaniei”, cu piesa “Feeling Good”, dar el face parte din lumea muzicală de mic. Originar din Timisoara, acesta a studiat Liceul de Muzica, iar în acest moment este student la Facultatea de Muzică. În urmă cu 10 ani, Dragos a devenit solist al trupei Pandora, care abordează stilul hard’n’heavy și alături de trupă, acesta a participat la numeroase festivaluri din țară, Pandora fiind un nume important pe scena rock din vestul țării. Pe lângă muzică, Dragos mai are o pasiune – dresajul câinilor.

Lasă un răspuns