TIMES OF GRACE vor lansa al doilea album în primăvară

TIMES OF GRACE vor lansa al doilea album în primăvară

TIMES OF GRACE, colaborarea dintre membrii KILLSWITCH ENGAGE, Jesse Leach (voce) şi Adam Dutkiewicz (chitara), va lansa mult aşteptatul al doilea album în această primavară. Programul sosirii LP-ului a fost dezvăluit într-un nou clip video (vezi mai jos) şi grafic pe reţelele de socializare.

Luna trecută, Leach a declarat ca el şi Dutkiewicz finalizau” lucrurile pentru lansarea noului disc. De asemenea, pentru întarzierea albumului, el a dat vina pe anul 2020 declarând că a fost “a shitshow“, mai ales din cauza pandemiei: “Vrem doar să ne asigurăm că totul iese bine – modul în care dorim să fie prezentat prin artwork şi prin ideile vizuale” a explicat el. “De asemenea, am găsit şi un label bun. Uite aşa totul se termină cu bine.”

Cele mai bune cărţi din 2020

Dutkiewicz și Leach au lucrat iniţial împreună la albumul KILLSWITCH ENGAGEAlive Or Just Breathing” din 2002. Acest album a definit o întreagă generaţie de metalisti. Leach a părăsit KILLSWITCH ENGAGE la scurt timp după lansarea “Alive Or Just Breathing”‘ şi a revenit în trupă la începutul anului 2012, după plecarea înlocuitorului său Howard Jones.

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns