Să cunoaştem o trupă nou formată - Taking Back August

Să cunoaştem o trupă nou formată – Taking Back August

Alex Precup (voce) , Claudiu Ene (bass) , George Moței (lead guitar) , Alex Iliescu (rhythm guitar) și Moroianu Gabriel (tobe), formează împreună, nu de mult timp proiectul metalcore Taking Back August.

Aceştia au lansat acum aproape o lună, primul lor single alături de un lyrics video, numit “Welcome home“, sperând și crezând în puterile lor. în cel mai scurt timp vor scoate și un EP, iar dacă ne permit vremurile , de ce nu, vor realiza si un turneu de promovare.

Piesa nu este întocmai un indemn de bun venit, ci o ironie a faptului ca eroii în adevăratul sens al cuvântului, întorcându-se din infernul frontului găsesc acasă un loc străin fata de ei înșiși urmați doar de “DEMONII” care le vânează visele, trăind astfel într-o închisoare creata în propria minte, unde aud doar ecoul unui haos fără sfârșit din care nu mai pot scăpa, sfâșiați și sufocați de propria conștiința.

RESITA ROCKS anunţă lansarea unui nou lyric video pentru piesa „Apa vie”

“Ca proiect suntem la început de drum, toți având același scop.. de a ne face auziți prim munca noastră și să reușim în perimetrul underground, abordând un stil ușor agresiv, dar în același timp melodic. Suntem practic rezultatul a două trupe diferite. Claudiu Ene (ăsta n-are porecla) și Alex Iliescu (Chuck) venind din As I Fall, George Moței (Gicu) și Gabriel Moroianu (Moro) venind din Why cat Why… Alex Precup e cu noi:))).

Totul a început când George, Moro și Alex (voce) l-au întâlnit pe Claudiu, după care ne-am apucat de treabă, înregistrând primul nostru single. Ulterior având nevoie și de-al doilea chitarist… așa ni s-a alăturat și Chuck nebuniei.

Prea mult nu vrem sa batem câmpii. Suntem determinați să reușim, plus de asta, suntem conștienți că în drumul nostru ne vom întâlni de foarte multe piedici, dar ce nu te omoară te face mai puternic.

RESITA ROCKS a lansat albumul ”Nascuti din foc”, o antologie a rockului din Banatul Montan

Ne dorim din suflet susținere din partea comunității Rock din România și va suntem profund recunoscători pentru orice gând, fie el bun sau rău.
Așteptăm să ne vedem cu voi live în cadrul un concert și sa trecem cu bine peste aceasta perioada dificila.

Va uram o zi și roc păpușă !… Și aduceti înapoi august.. Ca ne-am saturat de frig.”

Link-uri: https://open.spotify.com/artist/0MQJNrj29xhgDCAlSB4Dp5?si=APf-7zwNRM2x_3Oc4nWXVQ

https://m.facebook.com/TakinBackAugust

https://music.apple.com/ro/artist/taking-back-august/1537798509?fbclid=IwAR3U9NDVQTfk3Bw3NIFWT8lsLlWSqK722N-P9fYjIymW3lXPQLAPXq4LQhw

lensa.ro

Un gând despre “Să cunoaştem o trupă nou formată – Taking Back August

Lasă un răspuns