Trupa SOIL lucrează la un nou album

În cadrul unui streaming live de pe data de 5-6 decembrie, vocalistul SOIL, Ryan McCombs a vorbit despre progresul sesiunilor de compoziție pentru mult așteptatul album ce urmează „Whole din 2013. El a declarat: „Tohmai am început să compun împreună cu băieții de la SOIL. Asta a fost o gura de aer proaspăt pentru mine deoarece în ultimul timp nu prea am mai scris și nu m-am simțit foarte bine din aceasta cauză.”

„A nu mai compune nimic este ca atunci când un artist nu își mai poate folosi mâinile pentru a desena. Din păcate nici nu am reușit vreodată să învăt să cânt la vreun instrument, așa că m-am bazat pe partea de scsris a versurilor iar de restul s-au ocupat instrumentiștii și producători. În acest sens am fost binecuvantat să mă cunosc cu CJ Pierce [în zilele mele cu DROWNING POOL] și Adam Zedel. După ce băieții au început să compună muzica și am început să scriu versurile, m-am simțit efectiv ca un mad scientist. Simt că functionez din nou ca artist. Este minunat.”

Cel mai nou material SOIL a fost lansat undeva în 2017 și s-a intitulat „Scream: The Essentials” prin Entertainment și AFM Records. Discul a sarbatorit 20 de ani de activitate a trupei și a inclus atât piese mai vechi ale trupei și remixuri alternative.

2 gânduri despre „Trupa SOIL lucrează la un nou album

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic