În cadrul unui streaming live de pe data de 5-6 decembrie, vocalistul SOIL, Ryan McCombs a vorbit despre progresul sesiunilor de compoziție pentru mult așteptatul album ce urmează "Whole" din 2013.

Trupa SOIL lucrează la un nou album

În cadrul unui streaming live de pe data de 5-6 decembrie, vocalistul SOIL, Ryan McCombs a vorbit despre progresul sesiunilor de compoziție pentru mult așteptatul album ce urmează “Whole din 2013. El a declarat: “Tohmai am început să compun împreună cu băieții de la SOIL. Asta a fost o gura de aer proaspăt pentru mine deoarece în ultimul timp nu prea am mai scris și nu m-am simțit foarte bine din aceasta cauză.”

“A nu mai compune nimic este ca atunci când un artist nu își mai poate folosi mâinile pentru a desena. Din păcate nici nu am reușit vreodată să învăt să cânt la vreun instrument, așa că m-am bazat pe partea de scsris a versurilor iar de restul s-au ocupat instrumentiștii și producători. În acest sens am fost binecuvantat să mă cunosc cu CJ Pierce [în zilele mele cu DROWNING POOL] și Adam Zedel. După ce băieții au început să compună muzica și am început să scriu versurile, m-am simțit efectiv ca un mad scientist. Simt că functionez din nou ca artist. Este minunat.”

Cel mai nou material SOIL a fost lansat undeva în 2017 și s-a intitulat „Scream: The Essentials” prin Entertainment și AFM Records. Discul a sarbatorit 20 de ani de activitate a trupei și a inclus atât piese mai vechi ale trupei și remixuri alternative.

2 gânduri despre “Trupa SOIL lucrează la un nou album

Lasă un răspuns