Slash anunţă noua serie ediţie limitată de corzi Slinky de la ERNIE BALL

Slash anunţă noua serie ediţie limitată de corzi Slinky de la ERNIE BALL

Ernie Ball a creat o serie limitată de corzi pentru chitară electrică semnate Slash. Noile seturi de corzi semnate de Slash sunt punctul culminant al research-ului făcut de către cei de la Ernie Ball şi Slash în materie de corzi pentru chitară electrică, care să ofere stabilitatea, feelingul şi durabilitatea fără a sacrifica tonul.

Aceste noi seturi de corzi de marimea 11-48 dispun de miez Paradigm şi sarmă din otel nichelat. Seturile sunt ediţie limitată şi sunt adresate şi celor face colectionează ambalajele unor asemenea produse.

Cu doar câteva zile ramase din an, aproape am ieşit din goapa infernală supranumită şi 2020. Deşi nu suntem siguri când să ne asteptăm ca viaţa să revină la „normal„, cu siguranţă avem o mulţime de materiale muzicale noi în aşteptare, inclusiv noul album Guns N’ Roses – despre care Slash crede ca va apărea în 2021.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Un răspuns la „Slash anunţă noua serie ediţie limitată de corzi Slinky de la ERNIE BALL”


  1. […] cum poate manipula o voce rock extraordinar de bine, ani de zile dar vocalistul Alter Bridge și Slash a avut ocazia să-și arate „the soft side” alăturându-se unui grup de muzicieni […]

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic