Slash crede că noul album Guns'N Roses va fi lansat în 2021

Slash crede că noul album Guns’N Roses va fi lansat în 2021

Cu doar câteva zile ramase din an, aproape am ieşit din goapa infernală supranumită şi 2020. Deşi nu suntem siguri când să ne asteptăm ca viaţa să revină la “normal“, cu siguranţă avem o mulţime de materiale muzicale noi în aşteptare, inclusiv noul album Guns N’ Roses – despre care Slash crede ca va apărea în 2021.

Vorbind cu Cleveland.com despre noul joc de pimball inspirat din Not in This Lifetime tour, chitaristul a confirmat ca a lucrat la muzică nouă atât pentru GN’R cât şi pentru proiectul paralel cu Myles Kennedy and the Conspirators.

“[Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators] a facut o sîptămână de pre-productie şi există 20 de melodii. Am petrecut mult timp scriind şi făcând demo-uri pentru toată treaba.” a declarat Slash.

“Înainte de asta, Duff [McKagan] şi cu mine am făcut niste jam sessions şi am lucrat la noul album Guns, am făcut înregistrări auxiliare şi demo-uri, aşa că s-au întamplat ceva lucruri. Chiar nu pot sta degeaba.”

Cum să alegi o chitară electrică

Kennedy a respins recent ideea că albumul cu Slash va fi lansat în 2021 şi că în principiu îşi va lansa albumul solo. Cu toate acestea chitarsitul anticipează că vom auzi muzică noua de la ambele trupe.

“Aş vrea să cred că vom avea câteva lucruri noi anul viitor – cred că din ambele tabere. Este greu de spus acum.”

carturesti.ro