Vezi Jason Newsted Ex-METALLICA interpretând piesa "Big River" de la Johnny Cash

Vezi Jason Newsted Ex-METALLICA interpretând piesa „Big River” de la Johnny Cash

Fostul basist METALLICA, Jason Newsted a uploadat pe canalul său de youtube o filmare în care interpretează o versiune cover live a piesei „Big River” de la Johnny Cash. Clipul a fost realizat în luna martie 2019 la Lighthouse ArtCenter in Tequesta, Florida. Vezi clipul mai jos.

De asemenea sunt disponibile şi filmpri cu piesele „Cocaine Blues”, „Jockey Full Of Bourbon” de Tom Waits și „Rockin’ In The Free World ”, de Neil Young.

Chitara bas, basişti, mituri şi adevăruri din spatele lor – hai să vedem cinci aspecte

Numit după cele patru studiouri de înregistrare a lui Jason din SUA şi cu un lineup de instrumentişti incredibili, proiectul THE CHOPHOUSE BAND a început în 1992, cand Newsted a fondat The Chophouse Records Studio în San Fran

În urmă cu 6 ani, Jason Newsted a fondat proiectul heavy intitulat NEWSTED cu care a cochetat între 2012 şi 2014 şi despre care a spus că „l-a costat o groază de bani – sute de mii de dolari”. El a adăugat: „Nu puteam continua, deoarece mediile de afaceri sunt destul de dure acum şi în acelaşi timp atât de diferite faţă de ceea ce ştiam”

Campania de Anul Nou

Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

2 răspunsuri la „Vezi Jason Newsted Ex-METALLICA interpretând piesa „Big River” de la Johnny Cash”


  1. […] Johnny Cash este un muzician american cunoscut pentru cariera sa de vocalist, compozitor și personalitate TV. Melodiile și versurile sale au explorat teme precum durerea și suferința morală. El s-a definit prin vocea sa calmă și profundă de bas-bariton, ritmuri puternice de chitară și prezența sa pe scenă, care i-au dat și nickname-ul de ‘The Man in Black.’ […]


  2. […] seria de iterviuri formată din patru părți cu basistul Jason Newsted mai […]

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic