Trupa Nightmarion Lansează Albumul “Mediam Noctem”

În primavara anului 2014 o gașcă de prieteni cu pasiuni similare au înființat trupa Nightmarion. În timp, după luni întregi de repetiții și dedicare, trupa s-a conturat astfel: Adrian Jureschi – voce, Alex Florea – chitară, Mihnea Michetei – chitară, Alex Tipa – bass și Cosmin Manolache – tobe.

Pe data de 24 decembrie 2020, Nightmarion a lansat primul său album intitulat Mediam Noctem.

Aceștia afirmă: „Am început să lucrăm la acest album încă din 2014, pe vremea când eram o echipă novice cu vise și aspirații mărunte. Poate că unii dintre voi ați intrat deja în contact cu albumul, fie prin I’m Walking (2015), Lumea Lor (2016), sau Ultima Zi (2019). Mediam Noctem reprezintă drumul nostru către maturizare și success. Acest lucru poate fi evidențiat prin evoluția subtilă a fiecărei piese în parte și înregistrările reprezintă nota distinctivă a trupei Nightmarion – prezentă cu trup și suflet în fiecare vers.”

Acesta (n.r. albumul) îmbină stilul melancolic cu riff-uri antrenante de chitară alcătuind un peisaj alternativ metal. Trupa a cântat la diverse festivaluri din țară, printre care amintim: Bucovina Rock Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier și Zilele Nordului, dar și în deschiderea unor trupe mari precum Vița de Vie, Luna Amară, Coma, Bucovina etc.
Melodiile pot fi ascultate integral pe canalul de YouTube, în playlist-ul creat pentru primul album:

Nightmarion poate fi ascultat pe toate platformele de streaming: Spotify, iTunes și Google Play.

Nightmarion Facebookhttps://www.facebook.com/Nightmarion5

Nightmarion Instagramhttps://www.instagram.com/nightmarion5/

Nightmarion Bandcamphttps://nightmarion5.bandcamp.com/