Mambrii trupelor Metallica, Foo Fighters şi RHCP vor apărea pe urmatorul album Ozzy Osbourne

Mambrii trupelor Metallica, Foo Fighters şi RHCP vor apărea pe urmatorul album Ozzy Osbourne

În octombrie producătorul Ordinary Man, Andrew Watt i-a adunat în acelaşi loc muzicieni ca Post Malone, Rob Trujillo de la Metallica, Taylor Hawkins de la Foo Fighters, Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers şi mulţi alţii pentru un jam session epic la sarbatorirea celor 30 de ani. Acum se pare că o parte dintre aceşti muzicieni legendari se vor reuni din nou pentru a apărea pe cel mai nou album Ozzy Osbourne.

Andrew a dezvăluit că “există o gramadă de oameni implicaţi” în ceea ce priveşte materialul următor dupa Ordinary Man, confirmând o parte din ei deşi sunt „doar la jumătatea procesului de creație a albumului”.

Am început sp fac o parte din piese cu Chad şi Robert Trujillo care oricum cânta cu Ozzy declară producatorul către Guitar World. “Taylor Hawkins a apărut în peisaj şi a adus o parte din energia lui Ozzy din anii ’80.”

“Ştii, ultimul album a fost cu adevarat special pentru toţi cei implicaţi. Aşadar, nu avea rost ca Ozzy şi cu mine să facem asta din nou dacă nu credeam cu adevărat că putem aduce lucruri noi. Şi simt că realizam acest lucru.”

manukashop.ro

Un gând despre “Mambrii trupelor Metallica, Foo Fighters şi RHCP vor apărea pe urmatorul album Ozzy Osbourne

Lasă un răspuns