DEATH ANGEL Lansează Videoclipul Animat Pentru Piesa 'Aggressor' şi Anunţă Concertul de Crăciun

DEATH ANGEL Lansează Videoclipul Animat Pentru Piesa ‘Aggressor’ şi Anunţă Concertul de Crăciun

Veteranii metal din zona San Francisco, DEATH ANGEL au lansat un videoclip animat pentru piesa „Aggressor” ce face parte de pe albumul „Humanicide„. Clipul vede lumina zilei chiar înaintea celei de-a şaptea ediţii anuale a „Another Death Angel XMas Show„, care va avea loc pe 19 decembrie (8 p.m. PT/11 p.m. ET) şi 20 decembrie (12 p.m. PT/3 p.m. ET).

Comentând asupra clipului, chitaristul Rob Cavestany spune: „Ideea a început ca o viziune asupra piesei, de când am văzut filmarile, am fost prins şi am stiut că trebuie să se transforme într-un clip complet.”
„Ben a facut o treabă extraordinară de a descrie conceptul „Aggressor”, iar stilul său artistic este unic pentru DEATH ANGEL. Momentul acestei lansări nu putea fi mai bun, având în vedere circumstanţele ce ne înconjoară. Vedeţi şi voi cum stă treaba…”

14 lucruri pe care cel mai probabil nu le stii despre Megadeth

Lansat în mai 2019 prin Nuclear Blast, „Humanicide” i-a gasit pe DEATH ANGEL întorcându-se la producatorul şi prietenul Jason Suecof (DEICIDE, TRIVIUM) din studiourile Audiohammer pentru înregistrări şi mix, împreună cu legendat masterului Ted Jensen (SLIPKNOT, PANTERA) de la Sterling Sound.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.