August Burns Red au facut un cover dupa “Chop Suey”! a celor de la SOAD

Piesa “Chop Suey”! de la System of A Down înca are un succes uriaş şi videoclipul a atins recent pragul de un miliard de vizualizari pe youtube. Metalcore-istii de la August Burns Red au venit acum cu versiunea lor a piesei favorite de pe albumul “Toxicity “.

În ciuda faptului că sunt etichetaţi drept metalcore, elementul vocal clean este departe de a fi constant în stilul trupei şi există mult mai multă volatilitate în stil. Dar pe aceasta piesa cover, dinamica piesei este executata perfect.

“După ani de zile în care am pus piesa “Chop Suey”! pe sistemele PA înainte de a intra pe scenă la concertele noastre, am decis să cântăm chiar noi piesa” a declarat JD Brubaker. “Această piesă este cu adevărat legendară şi a fost atât de distractiv să facem cover după ea. Sunt super mândru de vocalistul nostru Jake şi basistul nostru Dustin. Nu am avut foarte multe bucăţi clean pe piesele noastre iar această piesă prezintă o altă perspectivă asupra vocaliştilor noştri.”

Ţinând cont de tradiţie, August Burns Red a lansat de curând melodia anuală de Craciun. Anul acesta, ei au ales să interpreteze o versiune a starului pop Mariah Carey “All I Want for Christmas Is You.” În ciuda pandemiei şi a carantinelor impuse, trupa a reuşit să răspândească bucuria Craciunului prin streamul lor live ‘Christmas Burns Red‘ care a avut loc pe 12 decembrie.

Ascultă mai jos coverul după piesa “Chop Suey!” a celor de la August Burns Red.

consumer.huawei.com

Un gând despre “August Burns Red au facut un cover dupa “Chop Suey”! a celor de la SOAD

Lasă un răspuns