Bateristul SEPULTURA, Eloy Casagrande a Distribuit o Filmare cu un Cover După Battery de la Metallica

Bateristul SEPULTURA, Eloy Casagrande a Distribuit o Filmare cu un Cover După Battery de la Metallica

Bateristul SEPULTURA, Eloy Casagrande a încărcat un clip cu el interpretând piesa clasică METALLICA, Battery. Vezi mai jos clipul.

Într-o declaraţie ce a insoţit lansarea clipului pe Youtube bateristul a declarat: “Am cântat piesa în felul meu. Fără editare audio, fără sample-uri, fără triggere. Înregistrarea audio a fost făcută cu EAD10 conexctat la telefon (folosind camera dispozitivului pentru a înregistra video). Cred că piesa originală a fost înregistrata fără click track, ceea ce înseamnă ca tempo-ul este volatil.”

În februarie anul trecut, vocalistul SEPULTURA, Derrick Green a declarat pentru Everblack Media ca bateristul Casagrande a avut “un impact extraordinar” asupra trupei de când s-a alăturat în 2011. “Este de necontestat că este o forţă atât de puternică”. “Iubeşte muzica metal. Este unul dintre cei mai talentaţi baterişti pe care cunoscut sincer. Chiar ne-a motivat pe toţi să împingem lucrurile mai departe. Se potriveşte perfect trupei. El chiar ne influnetează întotdeauna în atat de multe moduri.”

manukashop.ro

Un gând despre “Bateristul SEPULTURA, Eloy Casagrande a Distribuit o Filmare cu un Cover După Battery de la Metallica

Lasă un răspuns