Taylor Hawkins şi Matt Cameron Formează un Nou Proiect şi Lansează Două Piese

Taylor Hawkins şi Matt Cameron Formează un Nou Proiect şi Lansează Două Piese

Pe parcursul acestui an am tot asistat la formarea mai multor supergrupuri, deoarece muzicienii nu au alte lucruri de facut atunci când nu sunt în turnee şi trebuie să se limiteze la imprejurimile propriilor case. Taylor Hawkins de la Foo Fighters şi Matt Cameron de la Pearl Jam au format o astfel de trupă şi au lansat două piese.

Proiectul numit Nighttime Boogie Association, a fost format de ce doi toboşari ca urmare a întânlirii celor doi în cadrul concertului de omagiere a lui Chris Cornell I Am the Highway” din 2019.

Outlet Days

“Este intre primii 10 dintre toboşarii mei preferaţi din toate timpurile. Este o fuckin’ legendă” a declarat Hawkins pentru Rolling Stone despre Cameron. Dave Grohl şi cu mine spuneam la un moment dat: El este Neil Peart al generaţiei noastre. Este atât de precis, dar totuşi este un baterist de rock. Este greu să faci asta.”

Piese Rock romanesti cu care am pornit la drum prin anii 2000?

Perechea intentionează să lucreze la mai multe materiale, dar nu au planuri concrete în privinţa cronologiei lansării lor. Ei insistă deocamdată că proiectul este doar pentru a se distra.

consumer.huawei.com