PHILIP ANSELMO And THE ILLEGALS vor intepreta un setlist PANTERA în cadrul unui turneu din 2021

PHILIP ANSELMO And THE ILLEGALS vor intepreta un setlist PANTERA în cadrul unui turneu din 2021

Frontmanul PANTERA şi DOWN, Philip Anselmo şi formaţia sa solo THE ILLEGALS vor interpreta un set A Vulgar Display Of Pantera în cadrul unui turneu European în vara anului 2021. Trupa de suport va fi trupa BAEST.

litera.ro

Datele turneului:

Jul. 24 – St. Petersburg (RU) A2 Green concert
Jul. 25 – Moscow (RU) Adrenaline Stadium
Jul. 29 – Tolmin (SL) Metal Days
Jul. 30 – Saint maurice de gourdans (FR) Sylak Festival
Jul. 31 – Utrecht (NL) Tivoli
Aug. 01 – Oberhausen (DE) Turbinehalle
Aug. 04 – Budapest (HU) Barba Negra
Aug. 05 – Belgrade (RS) Beogradski Sajam
Aug. 06 – Sofia (BG) Yunak
Aug. 07 – Brasov (RO) Rockstad Extreme Fest
Aug. 09 – Vienna (AT) Simm City
Aug. 10 – Krakau (PL) Studio
Aug. 11 – Jaromer (CZ) Brutal Assault Festival
Aug. 13 – Derbyshire (UK) Bloodstock Festival (no BAEST)
Aug. 14 – Kortrijk (BE) Alcatraz Festival

În vara anului 2019, Anselmo a vorbit cu Revolver despre decizia sa de a intepreta o serie de piese PANTERA în timpul ultimului turneu PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS.

“Am fost aproximativ o luna în turneu [cu al doilea album ILLEGALS, ‘Choosing Mental Illness As A Virtue’] ” cand Vince Paul a murit şi a fost oribil şi atat de neaşteptat.” a spus el. “A fost ceva ce m-a oprit în timp. Eram în bucătăria mea, când am auzit vestea pur şi simplu am căzut pe podea pentru a respira puţin. A fost momentul în care marea pledoarie şi-a spus cuvântul şi anume să facem mai multe piese PANTERA. Tributul trebuia făcut atunci. Trebuia să fie corect. Şi sincer nu m-am gândit niciodată că ar fi cu THE ILLEGALS. Pentru noi era clar că vom fi o trupă death-metal ce sună zid. Death-Metal. Mi-a trebuit ceva timp înainte să le propun să înveţe piesele PANTERA. Ei nu au ezitat nici un moment, pur şi simplu au făcut-o.”

Vinnie Paul a murit din cauza unei cardiomiopatii dilatate precum şi o boală coroniară severă.. Moartea a fost rezultatul slăbirii cronice a muşchiului inimii – ceea ce înseamnă că inima lui nu putea pompa sânge precum o inimă sănătoasă.

Vinnie a fost înmormantat pe 30 iunie 2018 lângă fratele şi mama lor, Carolyn la cimitirul Memorial Gardens Cemetery în Arlington, Texas.

consumer.huawei.com

Un gând despre “PHILIP ANSELMO And THE ILLEGALS vor intepreta un setlist PANTERA în cadrul unui turneu din 2021

Lasă un răspuns