MetalBiscuit a lansat single-ul "Strengthen Thy Servant"

MetalBiscuit a lansat single-ul „Strengthen Thy Servant”

Precup Radu şi proiectul său solo MetalBiscuit a lansat single-ul „Strengthen Thy Servant„. Piesa poate fi accesată atât pe toate platformele de streaming cunoscute dar şi pe Youtube.

Ascultă mai jos „Strengthen Thy Servant” de la MetalBiscuit:

Platforme de streaming: https://linktr.ee/MetalBiscuit

MetalBiscuit este un artist solo din Sibiu. Proiectul a debutat în anul 2017 în mediul online cu piesa „ I’ll Always Be Here„, din dorinţa unui individ de a-și exprima trăirile şi de a le împărtăşi cu lumea largă. Combinând elemente a diferite subgenuri muzicale din sfera metalului modern (djent, prog, metalcore) precum poliritmuri, elemente de ambianţă, riff-uri agresive, melodii suprapuse dar şi utilizarea ocazională a instrumentelor electronice, MetalBiscuit este o initiaţivă care are ca scop producerea şi livrarea unui stil de muzică agresiv care este complex dar şi accesibil în acelaşi timp, acoperind o vastă paletă de elemente sonice.

Printre principalele surse de inspiraţie ale proiectului se numără discografiile trupelor îndrăgite de către artist, trupe precum Tesseract, Periphery, Monuments, Thy Art is Murder, etc., dar şi backgroundul muzicii clasice din care acesta provine, studiind chitară clasică timp de 8 ani. MetalBiscuit a fost şi este momentan un proiect artistic instrumental dar printre planurile de viitor se numără introducerea vocii în urmatoarele lansări, şi de asemenea, experimentarea cu noi genuri muzicale, elemente sonore şi continuă dezvoltare a proiectului.

bottegaverde.ro

Lasă un răspuns