AC/DC a lansat piesa "Demon Fire"

AC/DC a lansat piesa „Demon Fire”

Noua piesa AC/DC ,Demon Fire” a fost prezentată în secvenţa finală a evenimentului Fortnite Galactus care a avut loc marţi 1 decembrie. Evenimentul live a găsit jucatorii preluând controlul iconicului Battle Bus.
Potrivit Gamespot, unii streameri Twitch au întrerupt sunetul pentru a nu fi penalizaţi de sistemele de detectare a drepturilor de autor datorită utilizării melodiei AC/DC.

Demon Fire” face parte de pe cel mai nou album AC/DC. „Power Up” ce a fost lansat pe 13 noiembrie. LP-ul conţine a fost înregistrat cu lineup-ul Brian Johnson (voce), Phil Rudd (tobe), Cliff Williams (bas ), Angus Young (chitară) și Stevie Young (chitară). Albumul a fost înregistrat pe o perioadă de şase săptămâni în august şi sptembrie 2018 la studiourile Warehouse din Vancouver alături de producatorul Brendan O’Brien care a lucrat şi la „Black Ice” în 2008 şi „Rock Or Bust” din 2014.

Power Up este un omagiu adus fratelui lui Angus, Malcom Young care a murit in 2017 la vârsta de 64 de ani. Malcom este creditat ca scriitor pe toate cele 12 piese de pe „Power Up” alaturi de Angus.

dyfashion.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.