AC/DC a lansat piesa "Demon Fire"

AC/DC a lansat piesa “Demon Fire”

Noua piesa AC/DC ,Demon Fire” a fost prezentată în secvenţa finală a evenimentului Fortnite Galactus care a avut loc marţi 1 decembrie. Evenimentul live a găsit jucatorii preluând controlul iconicului Battle Bus.
Potrivit Gamespot, unii streameri Twitch au întrerupt sunetul pentru a nu fi penalizaţi de sistemele de detectare a drepturilor de autor datorită utilizării melodiei AC/DC.

Demon Fire” face parte de pe cel mai nou album AC/DC. “Power Up” ce a fost lansat pe 13 noiembrie. LP-ul conţine a fost înregistrat cu lineup-ul Brian Johnson (voce), Phil Rudd (tobe), Cliff Williams (bas ), Angus Young (chitară) și Stevie Young (chitară). Albumul a fost înregistrat pe o perioadă de şase săptămâni în august şi sptembrie 2018 la studiourile Warehouse din Vancouver alături de producatorul Brendan O’Brien care a lucrat şi la “Black Ice” în 2008 şi “Rock Or Bust” din 2014.

Power Up este un omagiu adus fratelui lui Angus, Malcom Young care a murit in 2017 la vârsta de 64 de ani. Malcom este creditat ca scriitor pe toate cele 12 piese de pe “Power Up” alaturi de Angus.

dyfashion.ro

Lasă un răspuns