RESITA ROCKS anunta lansarea unui nou lyric video pentru piesa "Apa vie"

RESITA ROCKS anunţă lansarea unui nou lyric video pentru piesa “Apa vie”

RESITA ROCKS anunţă lansarea unui nou lyric video, realizat de artistul Xander Coza, pentru piesa ”Apa vie”.

Aceasta este o colaborare cu Dana Borteanu, solistă a Teatrului German de Stat din Timisoara şi membră a trupelor PRO MUSICA si ILIE STEPAN PROJECT. Pe langă acestea, în anii ’90, Dana a activat în trupele ULTIMATUM, RAMSES si ARCA, trupe ce s-au bucurat de un succes deosebit.

Apa vie” a fost interpretată în original de grupul SILEX, ce a activat în a doua jumatate a anilor ’80 şi pană la începutul anilor ’90, timp în care a dat numeroase concerte în toată ţara şi a obţinut o serie de premii la festivalurile importante din acea vreme.

Piesa face parte din albumul ”Născuţi din foc”, apărut în septembrie 2020 prin Universal Music Romania (în format digital) şi Loud Rage Music (CD). Acesta conţine 11 piese, cuprinzând genuri diferite, de la hard rock şi melodic metal pana la hardcore şi death metal.

Melodiile au fost înregistrate alături de unii dintre cei mai valoroşi muzicieni din Romania: Dana Borteanu (PRO MUSICA, ILIE STEPAN PROJECT), Calin Pop (CELELALTE CUVINTE), Ovidiu Anton, Costin Adam (PHOENIX), Octavian ”Vita” Horvath (IMPLANT PENTRU REFUZ, BLAZZAJ), Vlad Busca (L.O.S.T.), Adrian ”Molester” Dan (LOUDRAGE), Ionut ”Rocco” Frujina (ROCK N GHENA).

Reşiţa Rocks nu este un simplu proiect, ci un tribut cu valoare adăugată de iluştrii colaboratori, care au crezut la unison în ideea generoasă a iniţiatorilor” – Doru ”Rocker” Ionescu

Grafica îi aparţine artistului Radu Damian, cunoscut pentru colaborarile sale cu GOODBYE TO GRAVITY, WHITE WALLS, BUCIUM sau Calin Pop (CELELALTE CUVINTE).

Stream, download sau cumpara albumul fizic: https://umrdd.lnk.to/ResitaRocks

Facebook: www.facebook.com/ResitaRocks

carturesti.ro