Basistul MEGADETH, David Ellefson a dat un interviu către Decibel Geek despre progresul sesiunilor de înregistrare pentru viitorul album ce îl urmeaza pe "Dystopia" din 2016.

David Ellefson: Noul Album MEGADETH Va fi Lansat În 2021

Basistul MEGADETH, David Ellefson a dat un interviu către Decibel Geek despre progresul sesiunilor de înregistrare pentru viitorul album ce îl urmeaza pe „Dystopia” din 2016.

„Piesele principale sunt terminate. Overdub-urile continuă. Sunt sigur ca în 2021 MEGADETH va lansa materiale noi sub anumite forme – sperăm ca întregul album. Să speram că vom putea începe şi turneul de promovare şi să anunţăm datele. Cel puţin asta sperăm noi. Cam asta pot spune deocamdată despre asta. Pentru că încă nu este gata, nu pot da mai multe detalii.”

Luna trecută, liderul MEGADETH, Dave Mustaine a declarat în emisiunea radio „The Five Count” că noul LP al trupei va fi „probabil” unul dintre cele mai feroce albume de la „Rust In Peace”.

David Ellefson are un barometru al lucrurilor, iar in legatura cu inregistrarile acestui album a declarat: „Ma doare bratul de mor. Nu imi vine sa cred asa ceva!”

decathlon.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.