Breathelast a lansat videoclipul pentru piesa "Indigo"

Breathelast a lansat videoclipul pentru piesa “Indigo”

Indigo” este a doua piesă ce iese din perioada pandemică ca cel mai nou single Breathelast. Deşi este o idee asupra căreia ne-am mai oprit în timp, de abia în aceasta perioadă am reuşit să o finalizăm, cu ajutorul lui Lóránt Sirgher (Bite Your Tongue / Los Pogos – Satu Mare), care ne-a ajutat mult la producţia piesei.

Breathelast revine la formula de 5, cu Flora la vioară pentru această piesă acustico-electrică, pentru o experienţă muzicală nouă în limba română.

Indigo” este indemnul apăsător al lumii de a urma căile celor populari şi adulaţi, lăsând deoparte trăsăturile care îi fac pe oameni să fie reali. “Accidentul” de a fi tu, într-o lume care te vrea tras la indigo, poate să fie ultima suflare liberă şi sincera în faţa  timpului care trece nepăsător, în timp ce idolizăm vieţile altora.

Indigo a avut în spate şi o chemare pentru cei care urmaresc formaţia Breathelast, aceştia având deja posibilitatea de a intra în posesia unei bucăţi din melodie pentru a se filma aşa cum simt sau se simt, concluzia finală a acestui demers fiind insuşi clipul oficial al piesei. Breathelast multumeşte enorm tuturor celor care au răspuns acestui apel, cât şi celor care ne-au încurajat să dăm curs acestei idei!

Breathelast feat. Bite Your Tongue! – Indigo (Official COVideo)

Single noi:
https://Breathelast.lnk.to/Fuga
https://Breathelast.lnk.to/Furtuna
https://breathelast.lnk.to/revolta

Albume:
https://Breathelast.lnk.to/Breathelast
https://Breathelast.lnk.to/TheFlood
https://umr.lnk.to/AllOfThisAmounts

 +++ toata discografia spotify:
https://smarturl.it/breathelastspotify

Official Breathelast media:
https://www.facebook.com/Breathelast
https://www.youtube.com/user/Breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/

elefant.ro
dynutrition.ro

Lasă un răspuns