Corey Taylor a declarat încă o dată că trupa STONE SOUR este în "hiatus nedefinit"

Corey Taylor a declarat încă o dată că trupa STONE SOUR este în “hiatus nedefinit”

Corey Taylor a declarat înca o dată că trupa STONE SOUR este în “hiatus nedefinit”.
Frontmanul SLIPKNOT şi STONE SOUR care şi-a lansat albumul solo de debut în luna octombrie, a discutat despre această stare actuală a proiectului STONE SOUR, în timpul unei apariţii la poadcast-ul “Talk Is Jericho”

El a declarat: “Sunte-m într-un fel de pauză nedeterminată, ca să zic aşa. Ştiu că Josh [Rand, chitara] lucrează la materialul solo care este super tare. A vrut să facă asta de ceva vreme. Basistul Johny Crow are un restaurant şi alte câteva lucruri la care lucrează. Roy Mayorga, toboşarul, este de fapt…adică poate face orice vrea – poate cânta cu oricine. Dar de fapt el are o groaza de proiecte, ceea ce este demenţial. A intrat şi în productia de film. El şi cu mine vom face de fapt filmul pentru care am scris scenariul acum ceva timp, şi este foarte aproape de a fi gata. Şi evident chitaristul Tooch este cu mine în proiectul meu solo. “

Taylor şi-a înregistrat albumul solo “CMFT” cu trupa sa solo formată din Jason Christopher la bas, Dustin Schoenhofer la tobe și Zach Throne și Martucci la chitară.

decathlon.ro
consumer.huawei.com