Trupa Olly of Queens a lansat videoclipul pentru piesa 19 November

Trupa Olly of Queens a lansat videoclipul pentru piesa 19 November

Formația bucureșteană OLLY OF QUEENS a lansat videoclipul piesei „19 November”. Melodia este un imn tomnatic de dragoste, dedicat persoanei iubite, dar și lucrurilor care ne fac fericiți și ne țin de cald în zilele reci, printre care și muzica.

Clipul surprinde perfect aceste sentimente prin decorul romantic de noiembrie. De regie s-a ocupat Andu Miron, iar filmările s-au desfășurat într-o locație din județul Argeș, care le-a pus artiștilor la dispoziție un peisaj superb.

Trupa Recycle Bin a lansat single-ul „Comoara din sertarul gol”

„Pentru noi, piesa aceasta reprezinta tot ceea ce este mai frumos la toamnă: căldura din sufletele noastre, care crește pe măsură ce zilele se răcesc, muzica rock care ne răsună în inimi, în timp ce frunzele cad, dragostea de viață pusă pe note.  Am vrut să creăm un videoclip care să reprezinte toate aceste sentimente pe care le evocă melodia și, datorită talentului lui Andu Miron, am reușit să îl realizăm! Sperăm că și fanii se vor bucura vizionându-l, așa cum ne-am bucurat noi când l-am filmat.”, au declarat muzicienele pentru Maximum Rock România.

Olly of Queens inseamna:

Olivia Paun – voce, chitara, flaut, pian
Robert Enache – chitara electrica, voce
Alexandra Pop – chitara bas, voce
Florina Popescu (”Fritz”) – tobe

Cu o componenta majoritar feminina si o prezenta scenica aparte, Olly of Queens este
o trupa de rock alternativ, care integreaza elemente funk, blues si pop-rock.
Trupa activeaza din primavara anului 2017, avand numeroase concerte sustinute pana in prezent si o vasta experienta pe scena muzicala. 

Inainte de formula actuala, Olivia, Fritz si Alexandra au activat ca Olly de Quartz (2005 – 2015) si timp de 7 ani au locuit in Olanda (Amsterdam), concertand in aproape toata Europa.

In 2019 Olly of Queens a lansat Funkedelik – primul single cu videoclip, iar in prezent lucreaza la piesele pentru un album din care, pe data de 19 noiembrie, au lansat ca al doilea single cu videoclip piesa intitulata chiar “19 November”, o piesa despre iubire.

Videoclipul este realizat de Andu Miron, filmarile avand loc intr-o locatie cu un minunat peisaj de toamna din judetul Arges.

Puteti urmari in continuare activitatea trupei si surprizele ce vor urma pe canalele de Youtube, Facebook si

Instagram.
https://m.youtube.com/channel/UCg79ucIoB1UOWkQxEblC_jQ#menu

https://www.facebook.com/OllyofQueens

https://www.instagram.com/ollyofqueens

Servicii foto video& grafic design by Contemporary-Establishment

maranc.ro

Lasă un răspuns