Riot Monk au lansat primul album din carieră, AER

Riot Monk au lansat primul album din carieră, AER

RIOT MONK doresc să le mulțumească familiilor, prietenilor și tuturor celor care ne-au susținut de-a lungul anilor. Știm că nu a fost ușor nici pentru voi dar ne bucurăm că putem împărți cu voi reușita care se numește AER.

Prin sprijinul vostru necondiționat ați ajuns să faceți parte din acestă trupă umăr la umăr cu noi și pentru asta nu vă vom putea răsplăti niciodată. Tot ce vă putem zice e un sincer „mulțumesc” și sperăm că ne-am ridicat la așteptări.

elefant.ro
Fanilor, voi care rupeți gardurile și care transpirați împreună cu noi la concerte. Voi care urlați până nu vă mai țin plămânii împreună cu noi. Voi care atunci când ne țineam de mână nu neîncrederea și cu deznădejdea ne ziceați fără să vă cerem că „moama coaie ce mișto sună”. Albumul ăsta e fără dar și poate al vostru! Ne-am străduit să îl facem cât mai frumos, să sune cât mai bine, atunci când îl țineți în mână să simțiți ceea ce simțim și noi când vă vedem zâmbetele de pe scenă. Sperăm că am reușit să zgâriem măcar suprafața acelui sentiment. Albumul ăsta e pentru voi, de la noi, cu cel mai mare respect.

Băgați mare, Rioței!

O scurta istorie a muzicii Rock

Produs și compus de către Riot Monk

Înregistrat la Lowbass5 Studio Deva: https://www.facebook.com/Lowbass5Studio
Mixat & masterizat de către Adrian ”Bilă” Uritescu: https://www.facebook.com/Lowbass5Studio
Copertă & fotografie de către Vladimir ”Bliț în Ochi” Gheorghiu: https://www.instagram.com/vladimir.gh… Album art direction de către Dragoș Ciobanu de la Design By Dragosh: https://www.facebook.com/designbydragosh

Management:
www.promusicevents.ro
Contact: Nelu Brîndușan
nelu@promusicevents.ro
+40 726 13 15 16

Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, RIOT MONK au început să emită noxe din aria Grunge/ Alternative încă din 2015. În 2016, când au ieșit pe piață cu primul lor EP, publicul a apreciat sound-ul lor fresh după care îi putem distinge în oceanul metalului alternativ autohton. Scopul lor declarat e să readucă în actualitate grunge-ul anilor ’90, într-o abordare modernă.

Inspirați de Pearl JamStaindSoundgardenPanteraMetallicaNirvanaLynyrd Skynyrd, și Godsmack, băieții și-au făcut un nume, devenind încă din 2016 vicecampioni GBOB România.

RIOT MONK sunt:
Radu Iaszberenyi – Voce
Mihai Goth – Chitară
Lorand Czibere – Bas
Mircea Grosu – Tobe
Vladimir Gheorghiu – Artist Vizual 

AN MINOR a lui Phili Anselmo anunţă un LiveStream Special

Servicii foto video& grafic design by Contemporary-Establishment

carturesti.ro

Lasă un răspuns