IN FLAMES Lansează clipul pentru piesa 'Stay With Me'

IN FLAMES Lansează clipul pentru piesa ‘Stay With Me’

Circle pituri pline cu oameni care aleargă strigând versurile din adancul sufletului. Sărind de pe scena într-o mare de oameni necunoscuţi cu care împărtăşeşti o legatură atât de puternică, nerostită şi care ştii că te vor apăra tot timpul.

libris.ro

Îţi mai aduci aminte de concertele live? Trupa IN FLAMES ne readuce la viaţă momentele înainte de COVID-19 în noul lor videoclip pentru piesa “Stay With Me“, piesa ce închide albumul lor lansat în 2019 “I The Mask”. Ne readuc în faţă aceste momente, pentru a ne reaminti tuturor că trebuie să ne reunim pentru a-i sprijini pe cei ce lucrează în culisele scenelor şi vom putea reveni in pit.

Peter Tagtgren părăseşte proiectul Lindemann; Till continuă cu un nou set-up

Împreunp cu Save Our Stages (SUA), Let The Music Play (UK), Save Live Events Now (US), Stage Hand (UK), Red Alert (DE) şi multe altele, videoclipul îţi aduce înapoi energia unui concert live şi comunitatea pe care o avem.
Într-un call to action pentru salvarea evenimentelor live, IN FLAMES crede că uniţi ne vom reîntorce în mosh pit. Vezi mai jos cel mai nou videoclip IN FLAMES.

Un gând despre “IN FLAMES Lansează clipul pentru piesa ‘Stay With Me’

Lasă un răspuns