A Day To Remember anunţă un nou album şi lansează un single

A Day To Remember anunţă un nou album şi lansează un single

A Day To Remember sunt în sfârşit pe drumul cel bun, de a lansat un nou album. Nu numai că rockerii din Florida au dezvăluit detalii despre viitorul album „You’re Welcome” dar au lansat şi o nouă piesă „Brick Wall.

carturesti.ro

Noul album „You’re Welcome” va fi lansat pe data de 5 martie prin Fueled by Ramen. Vocalistul Jeremy McKinnon a comentat: În sfârşit este gata – aproape! Pentru toţi fanii noştri din întreaga lume, vrem să le spunem „Multumesc! Fiecare lucru se întamplă cu un motiv. Am luat ce ne trebuie din muzica modernă şi am facut un hibrid din vechiul nostru stil, cine suntem şi cine vrem să fim. A fost nevoie de o mulţime de acţiuni pentru a o face corect dar simţitm că am facut-o. Suntem aici şi suntem foarte bucuroşi să vă prezentăm You are Welcome.

Albumul Issues a celor de la Korn: 8 lucruri pe care probabil nu le ştiai

Trupa A Day To Remember a avut o prioada tumultoasa. In timp ce noul album este gata sa vada lumina zilei, la inceputul acestui an, basistul Josh Woodard s-a confruntat cu acuzatii de agresiune sexual. In august, Woodard a emis o declaratie numind acuzatiile false si afirmand ca evenimentele descrise nu s-au intamplat niciodata. El a explicat, de asemenea, ca alege sa se apere prin canalele legale adecvate decat sa dezbata subiectul pe social media.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.