EYEHATEGOD anunţă lansarea unui nou album "A History Of Nomadic Behavior"

EYEHATEGOD anunţă lansarea unui nou album „A History Of Nomadic Behavior”

EYEHATEGOD trupa Southern sludge” pe care Rolling Stone a numit-o una dintre „cele mai tari trupe de show-uri live din America”, a revenit la Century Media Records şi sunt în drumul spre lansarea primului album dupa sapte ani în 2021. Acesta se va numi „A History Of Nomadic Behavior”.

fashiondays.ro

EYEHATEGOD a declarat: Trupa EYEHATEGOD este încântată să anunţe că a semnat un acord de licenţiere cu Century Media Records SUA şi Europa…! Salutăm noile schimbari împreună cu anul ce vine şi dorim ca această uniune să fie benefică pentru toţi cei implicaţi, în special pentru fanii noştri de peste tot.”

Alice Cooper anunță lansarea unui nou album

Albumele de studio a celor de la EYEHATEGOD din 1990 „In The Name Of Suffering” şi „Take As Needed For Pain” din 1993 sunt considerate creaţiile fundamentale şi sunt adesea citate ca fiind stâlpi de rezistenţă a soundului sludge american alături de ACID BATH, BUZZOV*EN şi CROWBAR.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Un răspuns la „EYEHATEGOD anunţă lansarea unui nou album „A History Of Nomadic Behavior””


  1. […] EYEHATEGOD a revenit! Trupa de sludge metal din New Orleans anunţă lasarea noului album de studio şi în acelaşi timp lansează un nou single intitulat „High Risk Trigger„. […]

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic