Perry Farrell a avut corzile vocale tomporar scoase în timpul unei operaţii de hernie

Perry Farrell a avut corzile vocale tomporar scoase în timpul unei operaţii de hernie

Perry Farrell, liderul trupei Jane’s Addiction a dezvăluit recent că a suferit o intervenţie chirurgicală “destul de nasoală” la coloana vertebrală, unde a trebui sa îi fie îndepartate temporar corzile vocale.

Într-un interviu către Classic Rock, Farrell a dezvăluit că a fost operat în septembrie pentru a-i fi îndepartate nişte discuri distruse.

vivre.ro

“Operaţia a avut succes. Am avut nişte discuri distruse în regiunea gâtului, din cauza mai multor factori…exista o listă lungă.” a explicat cântareţul. “Au fost nevoiţi să îmi scoată corzile vocale şi să le pună pe masă. Cam nasol pentru mine.”

El a continuat adăugând ceva umor.“Efectiv mi-au expus scheletul, mi-au scos discurile şi le-au înlocuit cu altele artificiale. Aşdar, acum sunt un sfert de centimetru mai înalt şi de două ori mai atractiv pentru soţia mea.”

Farrell a spus ca a avut noroc că a trăit atât, amintind: “Am avut supradoză de mai multe ori, m-am pierdut pe mare…mă trimite înapoi tot timpul, nu Îl pun la îndoială.”

La începutul acestui an, Farrell a anunţat un box set solo intitulat The Glitz; O data cu el, a lansat o melodie numită “Ho Ka Hey” pentru a face teasing pentru acest box set.

Un gând despre “Perry Farrell a avut corzile vocale tomporar scoase în timpul unei operaţii de hernie

Lasă un răspuns