EVANCESCENCE announce their first band performance of the COVID era

EVANCESCENCE announce their first band performance of the COVID era

EVANESCENCE announce their first band performance of the COVID era – A Live Session From Rock Falcon Studio, where they’ve been recording their new album, The Bitter Truth. Tune in on December 5th at 1pm PT, 4pm ET, 9pm UK and 10pm CET.

Tickets are available now at https://evanescencelive.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.