AN MINOR a lui Phili Anselmo anunta un LiveStream Special

AN MINOR a lui Phili Anselmo anunţă un LiveStream Special

EN MINOR, noul proiect “depression core” a lui Philip Anselmo (PANTERA, DOWN) a confirmat o sesiune specială de streaming.

Show-ul e va desfăsura pe data de 25 noiembrie 6:00 p.m. Central/7:00 p.m. Eastern cu reluări la cererere până pe 29 noiembrie. Experienţa cinematografică va avea un setup cu opt camere şi va avea loc la istoricul Orpheum Theater în New Orleans, Louisiana. Construit în 1918 şi deschis în Vaudeville în 1921, magnifica cladire in stil Beaux-Arts a continuat să găzduiască filme mute, “talkies, muzica live” şi multe altele.

decathlon.ro

Auditorul este în prezent casa Orchestrei Filarmonicii din Louisiana şi este apreciat pentru puritatea sa acustică. Teatrul este un exemplu de constructie “vertical hall“, iniţial construită pentru a oferi linii de vizibilitate şi acustică perfecte pentru spectacolele din Vaudeville, care nu aveau avantajul amplificării şi iluminării moderne.

“Sa cântăm într-un loc frumos precum The Orpheum cu toţii şi ca restul lumii să ne poată urmări, este un vis devenit realitate. Sincer, lucrul acesta ţi se întamplă o dată în viaţă” a declarat Anselmo.

EN MINOR înseamnă:

Philip H Anselmo: Guitar, Vocals
Stephen Taylor: Guitar
Kevin Bond: Guitar
Steve Bernal: Cello
Jimmy Bower: Drums
Calvin Dover: Keyboards, Backing Vocals
Joiner Dover: Bass
Jose Gonzalez: Additional Percussion

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

carturesti.ro