Riot Monk anunță data lansării albumului „AER”

Riot Monk anunță data lansării albumului „AER”

După finalizarea campaniei de strângere de fonduri, Riot Monk anunță și data oficială a lansării noului lor album „AER” care urmează să fie disponibil pe toate platformele de streaming începând cu data de 20.11.2020.

decathlon.ro

La ora actuală, albumul „AER poate fi pre-salvat pe orice platformă muzicală urmărind linkul de mai jos.

https://riotmonk.ffm.to/aernewalbum.opr

Suntem încântați să vă anunțăm că noul nostru album „AER”, pentru care am muncit încă din 2018, este gata de lansare și va fi disponibil pe toate platformele de streaming începând de Vineri, 20 Noiembrie. Vă invităm să pre-salvați albumul pe SpotifyYouTubeBandcampApple Music, oriunde ascultați muzică și să îl ascultăm împreună când iese ca feciorii și feciorițele.
V-am țucat!”

Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, Riot Monk au început să emită noxe din aria Grunge/ Alternative încă din anul 2015. În 2016, când au ieșit pe piață cu primul lor EP, publicul a apreciat sound-ul lor fresh după care îi putem distinge în oceanul metalului alternativ autohton. Scopul lor declarat e să readucă în actualitate grunge-ul anilor ’90, într-o abordare modernă. 

Inspirați de Pearl JamStaindSoundgardenPanteraCrowbarNirvanaLynyrd Skynyrd, sau Alice in Chains, băieții și-au făcut un nume, devenind încă din 2016 vicecampioni GBOB România. În Octombrie 2020 formația a organizat o campanie de strângere de fonduri pentru lansarea noului lor album „AER”.

I Hate MTV: O istorie a videoclipurilor metal interzise de MTV

RIOT MONK sunt: 
Radu Iaszberenyi – Voce 
Mihai Goth – Chitară 
Lorand Czibere – Bas 
Mircea Grosu – Tobe 
Vladimir Gheorghiu – Artist Vizual

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

maranc.ro

Un gând despre “Riot Monk anunță data lansării albumului „AER”

Lasă un răspuns