Trupa MASTODON a înregistrat 30 de mlodii demo pentru noul album

Trupa MASTODON a înregistrat 30 de mlodii demo pentru noul album

Bateristul MASTODON, Brann Dailor a confirmat postului de radio 100.03 The X Rocks că formaţia va intra în studio la mijlocul lunii noiembrie pentru a începe înregistrarile pentru urmatorul album.

Albumul ce urmează celui din 2017 „Emperor Of Sand” va marca prima colecţie de materiale noi de la MASTODON după moartea managerului lor Nick John.

„Avem mult prea mult material, ceea ce cred ca este un lucru bun, dar de asemenea, este foarte dificil pentru noi să alegem piesele pentru noul album.” a declarat Brann (după cum se poate vedea şi în clipul de mai jos).

„Am avut atât de mult timp – de altfel ca toată lumea [în timpul pandemiei] – să fim creativi şi să mergem în studio, să scriem materiale noi, cum ar fi 30 de melodii demo şi trebuie să punem pe album aproximativ 12”

Vezi interviul mai jos.

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

2 răspunsuri la „Trupa MASTODON a înregistrat 30 de mlodii demo pentru noul album”


  1. […] grozavă de intra în lumea heavy metal, iar cea mai nouă versiune este sub forma unei noi piese Mastodon intitulată „Forged by […]


  2. […] the Tides”. Piesa de trei minute și jumătate începe cu greutatea clasică a celor de la Mastodon – un riff agresiv de chitară cu tentă matematică, care se afundă in beatul tobelor, apoi […]

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic