Trupa Foo Fighters lansează piesa "Shame Shame"

Trupa Foo Fighters lansează piesa “Shame Shame”

Deşi trupa Foo Fighters şi-a finalizat albumul la începutul acestui an, materialul a tot fost aşteptat în timpul pandemiei deoarece dar capacitatea trupei de a merge în turnee a fost redusă la 0. Cu toate acestea trupa ne oferă ceva nou pentru a termina anul 2020 şi anume o nouă piesa de pe noul album intitulată Shame, Shame.

Teaserele Foo Fighters au început să apară în locuri publice în ultima saptamană, cu imagini ale logo-ului “FF” alăturate de litera X, care este şi cifra romană pentru 10. Acesta ar fi al zecelea album al trupei. În plus au existat de asemenea, proiecţii ale unui clip cu un sicriu în flăcări, deci baieţii au dat mai multe indicii.

elefant.ro

Sesiunile de înregistrare ale ultimului album se pare ca au fost presarate şi cu fenomene paranormale, dupa cum a declarat Dave Grohl într-un interviu din luna martie.

În ceea ce priveşte sound-ul viitorului album, se poate să nu fie exact potrivit aşteptarilor. În luna mai, Grohl a comparat atmosfera sonica a discului cu cea a unei producţii de muzică dance.

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

lensa.ro