Nine Inch Nails au fost induşi în Rock And Roll Hall Of Fame

Nine Inch Nails au fost induşi în Rock And Roll Hall Of Fame

A venit în sfârşit timpul. Trupa Nine Inch Nails fac acum parte din Rcok and Roll Hall Of Fame iar ceremonia a avut loc pe data de 7 noiembrie. Pe măsură ce pandemia a impiedicat organizarea unei ceremonii tradiţionale, a fost pus la punct un setup video pentru acest lucru.

litera.ro

Iggy Pop a avut primul cuvânt, discutând despre întanlirea sa cu Nine Inch Nails şi cum vîzându-l pe Trent Reznor acesta şi-a spus: Am văzut o faţă din Spania secolului al XV-lea” În timp ce grupul este băgat la categoria – Industrial – Pop a adăugat. De fapt aud acolo o groază de muzică funk” iar baza ar putea fi chiar Stevie Wonder sau George Clinton. Dar pe deasupra este un proces continuu de distrugere emoţională care pictează un portret al durerii, presiunii şi nemulţumirii. Este coloana sonoră a unei petreceri dark şi solitare în care America făcea parte în acea perioadă.

Terminând-uşi discursul Trent Reznor a concluzionat: Această călătorie este departe de a fi terminată, dacă am ceva de spus este ca haideţi să nu mai facem rahaturi şi să ne felicităm unii pe ceilalţi”

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook