O Nouă Imagine din Man Of Steel Ne Arată Deghizarea În Pescar a lui Superman

O Nouă Imagine din Man Of Steel Ne Arată Deghizarea În Pescar a lui Superman

O noua fotografie din Man of Steel arata deghizarea lui Henry Cavill/ Clark Kent aka Superman intr-un pescar. Man of Steel a ajutat la lansarea Universului DC cu ajutorul lui Henry Cavill’s jucand rolul lui Superman.

libris.ro

Man of Steel foloseste flashback-uri din copilaria extraordinara a lui Clark/ Cu toate acestea filmul incepe cu partea adulta a vietii lui Clark, in timp ce se afla la bordul unei barci. Spre meritul sau Clark incearca sa pastreze un low profile si sa nu atraga atentia asupra sa. Cu toate acestea dupa ce a aflat ca exista oameni in primejdie pe o platforma petroliera, Clark inta in actiune si face primul pas spre a deveni eroul Superman.

Regisorul Zack Snyder ofera o privire de ansamblu asupra deghizarii lui Cavill in pescar. Cavill poarta o camasa, un pulover si o jacheta cu gluga. Ochii lui sunt atintiti spre pamant si poata o pancarda cu numele sau si tipul barcii. Poti vedea imaginea mai jos.

Deghizarea in pescar a lui Superman este de departe singura sa incercare de a merge incognito. De fapt cea mai faimosa deghizare a lui, este fara indoiala, ochelarii sai, care ajuta transformarea eroului in blandul Clark Kent. In acest fel, ochelarii au fost de asemenea ridiculizati pe parcursul timpului, deoarece pare putin ridicol faptul ca niste rame de ochelarisunt necesare pentru a ascunde identitatea lui Superman. Totusi ochelarii au devenit de atunci o parte cheie a identitatii lui Clark Kent.

Desi Cavill a fost un Superman fantastic, statusul sau acum in DCEU este sus de tot. Cavil urmeaza sa se intoarca ca Man of Steel in urmatorul film Justice League a lui Zack Snyderdar viitorul sau dincolo de acest lucru este un mister.

Se pare ca cei de la Warner Bros nu ar fi interesati sa mai faca inca un film solo cu personajul Superman, acestia fiin concentrati catre alte proiecte. Deocamdata se pare ca Cavill va ramane Superman-ul DCEU. Un alt film independent Superman nu numai ca ar ajuta la concretizarea personajului si mai mult, dar i-ar permite si lui Cavill sa straluceasca sub mantia celui mai faimos erou DC.

Henry Cavill Man of Steel (Superman) Body Workout Routine | Kinobody | Man  of steel, Superman workout, Celebrity workout

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

babyliss-romania.ro

Un gând despre “O Nouă Imagine din Man Of Steel Ne Arată Deghizarea În Pescar a lui Superman

Lasă un răspuns