Artistul vasluian Jack-P a lansat piesa “No te puedo” în colaborare cu Ana

Artistul vasluian Jack-P a lansat piesa “No te puedo” în colaborare cu Ana

Artistul vasluian Jack-P a lansat piesa “No te puedo” în colaborare cu Ana, o cântăreață spaniolă care locuiește în Miami, Florida și are mai multe proiecte la activ. “No te puedo”  este un cântec de dragoste compus din trei limbi, română, spaniolă și engleză.  Piesă conține un sample care se poate găsi la mai mulți artiști.

Ana Mancebo cântă refrenul piesei “No te puedo”.
alcooldiscount.ro

Videoclipul este format din secvențe luate din celebrul serial “La Casa De Papel”, mai precis, scene cu Tokio și Rio, roluri jucate de Úrsula Corberó și Miguel Herrán, ideea clipului a venit mai traziu, când Jack-P a decis că un videoclip cu cei doi ar fi potrivit, scenele cu ei au fost tăiate bucată cu bucată și lipite până s-a ajuns la rezultatul final, putem spune că a meritat muncă depusă, videoclipul se îmbină perfect cu sound-ul piesei,  “A durat ceva timp până m-am hotărât ce clip s-ar potrivi la piesă, fiind un mare fan La Casă De Papel, am decis că Tokio și Rio sunt prefecți pentru asta.” spuneJack-P.

Miguel Herrán și Úrsula Corberó

Piesa a fost realizată undeva prin luna Iulie și clipul în Septembrie, proiectul  are două varinate, una mai dansantă și cea lansată acum, artistul a decis că această variantă este mai potrivită deoarece transmite “ce trebuie”, acel sentiment melancolic cu influențe spaniole. In refren Ana canta :

“Baby, nu te pot împărtăși

Oricât aș încerca, fără dragostea ta voi muri

Baby, nu te pot împărtăși

Și acest sentiment, mă face să sufăr zi și noapte”

În piesă sunt multe versuri care conțin comparații, partea  “I don’t want no drama…”, este inspirată din cântecul “My Humps” din 2005 a celor de la Black Eyes Peas, pe lângă asta mai sunt adăugate două nume mari, “Estare cerca de ti you make my scream like Brezzy baby, Make my go loko, loko like I’m Slim Shady”, făcând referire la Chris Brown (Breezy), care este cunoscut pentru forță lui vocală, “Make my scream” și Slim Shady, latura mai nebună a lui Eminem, “loko like I’m Slim Shady”. Combinația de versuri și ideea clipului au dus la formarea piesei  “No te puedo”, o creație a neconformistului artist Jack-P.

teilor.ro

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Lasă un răspuns