Seria Deconectat • Marta Popovici & Bogdan Tănase Jazz LIVE @ Uzina Coffee - 6 Noiembrie

Seria Deconectat • Marta Popovici & Bogdan Tănase Jazz LIVE @ Uzina Coffee – 6 Noiembrie

• Vineri, 06 Noiembrie 2020
• Ora: 19:00
• UZINA – str. Piața Amzei nr.5, București
• Donație recomandată: 30 lei
• Rezervări: contact@uzinacoffee.roMarta Popovici este una dintre cele mai promițătoare voci ale noii generații care formează scena de jazz actuală a Bucureștiului și a României.

libris.ro

Absolventă a Universității Naționale de Muzică Bucureşti, secția de Compoziție Jazz, Marta îşi propune ca prin muzica pe care o scrie să îndemne oamenii către un sentiment de comuniune cu aproapele, cu frumosul şi bucuria. Lideră a grupului On The Fly, o puteți asculta şi alături de grupul de jazz a cappella Jazzappella, dar şi alături de grupul de muzică braziliană Grande Rio.Chitaristul Bogdan Tănase a impresionat fiecare audiență nouă în fața căreia a cântat.

Format în zona rock-fusion, îmbină tehnica instrumentală cu idei sofisticate, apreciate de muzicieni şi publicul larg deopotrivă. Îl ştiți poate din trupa Taxi, al cărei chitarist este în prezent.Versurile şi muzica Martei vorbesc despre o explorare a drumului personal prin introspecție, iar îmbinarea celor doi muzicieni facilitează crearea unei atmosfere intime, în care expresia sinceră este în prim plan.

Au colaborat cu numeroși muzicieni de jazz din România, precum Mircea Tiberian, Adi Stoenescu, Iulian Nicolau, Tavi Scurtu, Cătălin Milea, Ciprian Pop, Ana-Cristina Leonte, Alex Man, Albert Tajti, Adrian Flautistu, Andras Zoltan, Sorin Zlat, Alexandru Arcuș, Paolo Profeti, grupul de muzică jazz și hip hop improvizată The Jam Community, dar și cu artiști aparținând altor genuri muzicale precum Robin and the Backstabbers sau Gramofone.

❤#music#live#martapopovici#bogdantanase#jazz#concert#deconectat Vezi mai puţin

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Lasă un răspuns