VĂZDUH - Teatrul de Artă București, Bucuresti

VĂZDUH – Teatrul de Artă București, Bucuresti

#performance

Comanda bilete

„Văzduh” este un performance muzical despre mirarea noastră de-a ne afla aici și acum. Concertele din ”Patru anotimpuri” au prins sens pentru ceilalți abia atunci când autorul lor le-a însoțit de sonete descriptive. Noi am făcut drumul invers. Pornind de la text am extrapolat în muzică. N-am găsit încă un răspuns, dar drumul este unul extrem de incitant.

Văzduh
pe texte de George Gordon Byron, John M. Hull și Liviu Oros

Muzica originală & distribuția: Marin Grigore, Vlad Robaș
Traducerea: Florentina Năstase
Elemente decor: Florin Magda
Un spectacol de Victor Olăhuț

Program reprezentații:

* 15 octombrie / Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu (premieră)
* 16 octombrie / #reactor / Cluj-Napoca
* 17 octombrie / HangarF / Alba Iulia
* 18 octombrie / Teatrul de Artă București
* 21 octombrie /  #reactor / Cluj-Napoca
* 22 octombrie / Sala Porolissum / Zalău
* 14 noiembrie / Replika / București

Spectacolul „Văzduh” este creat în cadrul proiectului „Lumina din spatele privirii”, proiect implementat de Asociația Cultură’n Șură și co-finanțat de AFCN.

MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacol, la interior

– Sala de spectacole și foaierul Teatrului de Artă București sunt adaptate, ventilate și dotate cu toate articolele sanitare / de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității la interior, în cele mai bune condiții.

– Accesul se face începând cu ora 18.45 și vă rugăm să veniți din timp, astfel încât până la ora 19.15 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.

– Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora 19.15 accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

– Locurile din sală se ocupă în ordinea sosirii, cu păstrarea câte unul fotoliu liber între spectatori. Regula se aplică și grupurilor de două sau mai multe persoane. Excepție de la această regulă fac doar adulții care însoțesc minori sub 12 ani; numărul maxim de persoane care pot ocupa locuri alăturate este de 1 adult și 2 copii minori cu vârste de până la 12 ani.

– Măsurarea temperaturii prin termoscanare non-contact, la intrare, este obligatorie. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză măsurarea temperaturii nu pot intra la eveniment.

– Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata spectacolului. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție nu pot intra la eveniment.

– Dacă prezentați simptome de infecție respiratorie (febră, oboseală, tuse seacă; dureri de cap, congestie nazală, dureri de gât etc.), vă rugăm să rămâneți acasă. Conform reglementărilor în vigoare, nu le este permis accesul la evenimente persoanelor simptomatice.

– Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi.

– Din respect pentru artiști și spectatori, vă rugăm ca, în timpul evenimentului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.

Comanda bilete

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns