UrbanEye Film Festival 2020

𝐈̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐢𝐳𝐨𝐥𝐚𝐫𝐞: 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐅𝐢𝐥𝐦 𝐔𝐫𝐛𝐚𝐧𝐄𝐲𝐞 𝐯𝐚 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐥𝐨𝐜 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞, 𝐝𝐚𝐫 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐛𝐢𝐫𝐨𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐫𝐡𝐢𝐭𝐞𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐚̆ 𝐭̦𝐚𝐫𝐚.

libris.ro

Documentare premiate despre orașe, locuire sau comunități vor fi disponibile online, între 4 – 8 noiembrie.Asociația Arta în Dialog anunță cea de-a șaptea ediției a Festivalului de Film UrbanEye, care va avea loc între 4 – 8 noiembrie online, dar și în mai multe birouri de arhitectură din România. Ca în fiecare an, UrbanEye va aduce în fața publicului, de data aceasta din toată țara, filme despre orașe, construcții sau comunități. Reunite sub tema „Împreună în izolare”, documentarele din festival oferă perspective diferite asupra locuirii la comun, dar și a segregării și a efectelor pe care aceasta le poate avea pentru comunități.

Biletele sunt disponibile aici: https://eventbook.ro/festival/urbaneye-film-festivalVizionarea filmelor are loc pe aceeași platformă. Filmele vor fi disponibile pentru vizionare timp de 24 de ore, conform programului de pe site, și vor putea fi accesate din toată țara.

Pe lângă filmele care vor putea fi vizionate online, UrbanEye va avea proiecții-capsulă în birouri de arhitectură sau ONG-uri.

Mai multe informații pe www.urbaneye.roParteneri: Urban Monkey, Cărturești
Partneri media: Radio Guerrilla, Igloo, Revista ZeppelinFestivalul de Film UrbanEye este un proiect al asociaţiei ARTA în dialog, proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional şi de Ordinul Arhitecţilor din România din timbrul arhitecturii.

UrbanEye este o platformă de idei care, pornind de la legătura dintre film și oraș, deschide discuția despre locurile în care trăim. Fiind o sursă inepuizabilă de istorii, orașul este, încă de la apariția cinematografiei, subiectul sau cadrul interogărilor regizorale. În același timp, cinematografia contribuie semnificativ la conturarea percepției noastre asupra mediului construit. De aceea, UrbanEye se dezvoltă în mai multe direcții: Festivalul de Film UrbanEye, organizat anual, și Serile de Film cu UrbanEye, organizate în țară, de-a lungul anului.

Comanda Bilete

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

dynutrition.ro

Lasă un răspuns