Seria Deconectat #23 • DL GOE (LIVE) at Uzina Coffee - 25 Octombrie

Seria Deconectat #23 • DL GOE (LIVE) at Uzina Coffee – 25 Octombrie

• Duminică, 25 octombrie 2020
• Ora: 19:30
• UZINA – str. Piața Amzei nr.5, București
• Donație recomandată: 30 lei
• Rezervări: contact@uzinacoffee.roFormația Dl Goe s-a lansat în primăvara lui 2017 cu EP-ul “Momente în Schițe”.

Stilul de muzică adoptat este o fuziune între pop, rock, blues și muzică autentic românească. În 2018 au lansat albumul “Tineri, Sâmbătă, Duminică”.

libris.ro

Un album-concept despre generația actuală care se zbate între mentalitatea post comunistă și consumerismul secolului XXI.Povestea îl are la baza pe Dl Goe care a crescut și trăiește în Bucureștiul zilelor noastre și o fată, Aida, pe care o întâlnește la magazinul unde lucrează, Mega Image.

Împreună decid să fugă cu primul tren “spre necunoscut”În scurta lor perioadă de activitate, Dl Goe s-a remarcat pe scena underground a trupelor autohtone printr-un stil ecletic ce combină influențe de la pop-rock la blues, cu accente de muzică lăutărească autentică.Debutul lor a avut loc la Sofar București în Ianuarie 2018, urmat de concerte în diverse locații din capitală, menționând concertul din luna martie în deschiderea trupei Partizan la clubul Mojo, alături de participarea la festivalul “Femei pe Mătăsari”.

În 2019 activitatea lor se extinde, astfel că, după un mini-turneu în primăvară, în zona de Ardeal a țării (Brașov-Sibiu-Cluj-Deva)m urmează diferite concerte în cadrul unor festivaluri și evenimente cu caracter social-cultural.După lansarea din vara a piesei Golan, ce intră imediat în heavy rotation pe playlist-ul Radio Guerilla, urmează apariții la Radio România Cultural, Tanadimineata, Guerilla Matinal.

somproduct.ro

Pe 14 octombrie are loc relansarea albumului “TIneri, Sâmbătă, Duminică”, la “The Pub” din București.În decembrie 2019, conform unui concept “music delivery” gândit de ei, începe cel de-al 2-lea turneu de apartamente “Shop&Goe”În martie 2020, ei relansează piesă Golan, alături de Loredana GrozaÎn luna iunie, au lansat ultimul lor EP – Sburătorul. O colecție de piese lucrate pe timpul pandemiei.

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

manukashop.ro

Lasă un răspuns