TRupa E.M.I.L a lansat single-ul "Octombrie"

TRupa E.M.I.L a lansat single-ul “Octombrie”

Bucurestenii de la E.M.I.L. au lansat un lyric video pentru single-ul “Octombrie”.

Lyrics:

Îmi pare rău că ți-am lăsat un gust amar, dulce sărat, îmi pare rău ca nu am fost, ce așteptai, noi doi un rost. Un mers cu sens, nu în vrie, pierduți în acel octombrie. Când am greșit am si plătit, când ai plecat nu te-am uitat, când te-am rănit am suferit, în ochii tăi, nefericit și calendarul meu știe să-mi amintească de octombrie. Numai eu, numai eu știu, cum e, octombrie.

“E.M.I.L. – living the good life provided by punk” Infiintata in anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive si mai cunoscute trupe de punk-rock din Romania. Formatia a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din tara: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costinesti), TopT (Buzau) si altele.

In 2007, E.M.I.L. au concertat in deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. In 2009 si 2010 au desfasurat 2 turnee nationale care au culminat cu lansarea unui DVD: “10 Ani De Abuzuri, Excese si Imoralitati”. A urmat o perioada de 5 ani de concerte in tara si in doua orase din afara tarii: Berlin (2014) si Londra (2015).

Trupa are la activ 4 albume, ultimul fiind lansat pe 6 iunie 2015 si se intituleaza I M E N S. CD-ul I M E N S, distribuit de Universal Music Romania si produs de Marius Costache/Studio 148, este disponibil în magazinele de specialitate din țară, precum și online pe site-urile getmusic.ro și emag.ro, la linkurile de mai jos:

Getmusic.ro: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Getmusic

Emag.ro: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-eMag

Albumul poate fi ascultat gratis, în exclusivitate, timp de o săptămână, pe Deezer sau poate fi descărcat în format mp3 sau lossless de la următoarele adrese:

Deezer: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Deezer

iTunes: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-iTunes

Google Play: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Ggldld

Qobuz (lossless): http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Qobuz

Amazon: http://smarturl.it/EMIL-IMENS-Amazon

Clipuri:

I M E N S 2015: https://www.youtube.com/watch?v=_x2AwBwbY8U

– Impreuna Rezistam (lyric video) https://www.youtube.com/watch?v=SALSZapSos8

– Strig (official video) https://www.youtube.com/watch?v=R8qiGhK9OGs

– Scheleti feat Adrian Despot (official audio) /www.youtube.com/watch?v=ibAlzvKbqRI

– Spun Nu (official audio)

Albumele lansate de trupa E.M.I.L. sunt: Cocktail Verde – martie 2003, Rom, Fum si Vanilie – noiembrie 2005, Stiu, ti se pare absurd… – iulie 2009, I M E N S – iunie 2015 Cei sase E.M.I.L. sunt: Sorin Bădulescu – vox, Andrei Stoianovici – guitars, Gabi Georgescu – guitars, Barbu Niculae – bass, Chester – drums, Vlad Staricu – vox

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

dynutrition.ro

Lasă un răspuns