Filmul Fatman cu Mel Gibson calificat cu litera R pentru violenţa şi limbaj trivial

Filmul Fatman cu Mel Gibson calificat cu litera R pentru violenţa şi limbaj trivial

In fiecare an fanii filmelor de craciun revad aceleasi serii care sunt bagate in categoria „Filme de Craciun” (ca Die Hard, Home Alone, Elf sau Wonderful Life) pentru a ajunge cu adevarat la acel sentiment festiv. Desigur noi filme sunt lansate in fiecare an dar foarte putine ajung elemente semnificative.

Betivanul Bad Santa cu Bily Bob Thorton este comedia neagra favorita de Craciun inca din 2003 de cand a fost lansata prima parte iar acum chiar inainte de finele anului Fatman a lui Ian Nelms pare promitator.

Filmul urmareste povestea in care un copil primeste de craciun cadou, un carbune. Ca razbunare el decide sa ia atitudine. Asadar angajeaza niste asasini pentru a-l ucide pe Mos Craciun. Daca acest lucru nu pare suficient de interesant, Walton Goggins joaca rolul asasinului pe nume Skinny Man iar Mel Gibson joaca rolul lui Jolly Old St. Nick.

Primele imagini din film au aparut luna trecuta pentru a sarbatori ca Saban Films au achizitionat distributia filmului Fatman, iar acum filmul este calificat cu litera R pentru violenta sangeroasa si limbaj trivial. Acest lucru parca nu ne duce neaparat la o bucurie festiva dar ideea ca Mel Gibson sa joace rolul unui Mos Craciun fortat sa se confrunte cu un asasin pare un concept incredibil. Fatman se asteapta a fi un clasic alternativ de Craciun atunci cand va debuta la sfarsitul acestui an.

notino.ro

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Un gând despre “Filmul Fatman cu Mel Gibson calificat cu litera R pentru violenţa şi limbaj trivial

Lasă un răspuns