Jack-P a lansat single-ul "Învață "

Jack-P a lansat piesa “Poate” făcută în colaborare cu Bianca

Jack-P a lansat piesa “Poate” făcută în colaborare cu Bianca. O melodie plăcută la ascultare care are de asemenea și un mesaj puternic. Bianca este o fată “la început de drum”, ea a m-ai apărut pe albumul  “Karma” a lui Jack-P în piesa “Nu te da bătut”, în prezent este studentă la facultatea de arte din Iași.

Bianca si-a facut debutul pe albumul “Karma”

Mesajul este format din două elemente, cum am fost obișnuiți de către Jack-P, acesta are un mesaj puternic care este însoțit de elemente psihologice, el a fost inspirat din serialul spaniol “Vis A Vis”, acțiunea se întâmplă într-o închisoare numită Cruz del Sur (Sezonul  3  – Cruz del Norte), unde Macarena, o femeie acuzată pe nedrept este închisă și este nevoită să înfrunte numeroase provocări, de acolo și elementele din versurile piesei “Da acolo trebuie să te adaptezi, este adevărat, M-ai ales dăcă eşti acuzat şi eşti nevinovat”,  fiind urmate de o tranziție unde asociază închisoarea cu lumea exterioară

babyliss-romania.ro

“Realitatea e că în libertate eşti încătuşat, Dacă nu mănânci tu atunci eşti mâncat”, un element important al versurilor îl reprezintă un personaj din serial “Ca şi Zulema trebuie să rişti tot ce ai, Din apropiaţi draci nu se face rai”, fiind unul din personajele principale are un impact mare asupra privitorului, Jack-P folosește și alte elemente din  “Vis A Vis” cum ar fi : “Eşti că un scorpion ce înţeapă când e atacat”, în serial scorpionul este animalul de companie al Zulemei. În colcluzie artistul arată cu ajutorul elementelor din serial că viața de zi cu zi este foarte asemănătoare cu cea din închisoare.

Personajul Zulema din “Vis A Vis” un element cheie al piesei

“Un proiect făcut de ceva vreme dar lansat destul de târziu” spune Jack-P, piesa “Poate” era terminată înainte de “Ola”, aceasta totodată a fost difuzată pe Smile FM, cel mai mare radio din județului Vaslui. “Poate” trebuia să sune altfel dar între timp a ales să facă echipa cu Hippy Jack, producătorul executiv al albumului “Karma”, de aici sound-ul profund și melancolic al piesei. Clipul este realizat de către Kat Napiorkowska, în video este vorba de o față care se confruntă cu depresie și explică etapele acesteia, totodată sound-ul piesei și limbajul non-verbal al clipului formează și acentueaza nuanța melancolică a piesei.  

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

carturesti.ro

Lasă un răspuns