John 5 fostul chitarist Marilyn Manson spune că a fost şocat la aflarea veştii morţii lui EVH

John 5 fostul chitarist Marilyn Manson spune că a fost şocat la aflarea veştii morţii lui EVH

Intr-un interviu catre SiuriusXM fostul chitarist Marilyn Manson si actualul membru Rob Zombie, John 5 a vorbit despre legendarul Eddie Van Halen ce a decedat de curand. John a declarat cat de neasteptata a fost moartea lu Van Halen pentru el.

vitamix.ro

Dupa cum stiti, in turma cu cateva zile, chitaristul principal si cofondatorul Van Halen a incetat din viata pe 6 octombrie 2020 dupa ce a pierdut lupta cu cancerul la gat. Fiul lui Eddie si actualul basist Van Hale, Wolfgang a a impartasit tristea veste a mortii tatalui sau.

Multi muzicieni si fani din intreaba lume au reactionat la tragica vestecu diferite declaratii si fotografii postate pe retelele de socializare. Recent John 5, fostul chitarist Marilyn Manson, a luat parte la un interviu pe Sirius XM si si-a impartasit sentimentele cu privire la devastatoarea pierdere a comunitatii rock internationale.

Ei bine, stiam cu totii ca Eddie nu era ok dar era ca Superman-ul nostru. Cu totiii ne-am gandit ca Eddie va fi bine.
Cand am primit vestea, vorbeam cu Fred Coury si am spus: Trebuie sa plec. Am inchis telefonul si am oprit pe autostrada. Pur si simplu, nu imi venea sa cred. Am fost socat. Este cea mai proasta veste dintre toate vestile proaste. Pentru ca il ascultam zilnic, i-am vazut poza zilnic, a facut parte din viata noastra de la sfarsitul anilor ’70 si acum a plecat. Dar a schimbat lumea pentru totdeauna. Asta e sigur.”

Mai mult, John 5 a dezvaluit ca a vorbit cu David Lee Roth, vocalistul Van Halen cu putin timp in urma si ii spusese ca Eddie nu se descurca bine.

„Am vorbit cu Roth cu ceva timp in ruma si imi spusese: Da Eddie nu e ok deloc. Si imi amintesc ca atunci cand mi-a spus asta, am inceput sa plang. „

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

3 gânduri despre “John 5 fostul chitarist Marilyn Manson spune că a fost şocat la aflarea veştii morţii lui EVH

Lasă un răspuns