Concert Blazzaj • Overground Sunset Session la Expirat - 13 Octombrie

Concert Blazzaj • Overground Sunset Session la Expirat – 13 Octombrie

Marți, 13 octombrie 2020 – la apus
Open doors: 18:00. Live: 20:30
Bilete disponibile prin iaBilet.rohttps://www.iabilet.ro/site/event/60335/

Expirat Halele Carol – open airOverground Music Sunset Sessions înseamnă că se cântă la Expirat Halele Carol în continuare, cât încă e vreme de cântat în aer liber.

libris.ro

Se cântă la apus, intim, altfel, safe și respectând tot ceea ce trebuie respectat.Pe 13 octombrie, marți, legenda Blazzaj revine în capitală, la 3 ani de la ultima prestație în București.Te rugăm, citește informațiile până la final pentru că regulile jocului sunt schimbate, iar trupa este împărțită, cum și noi suntem nevoiți să fim separați. Și am vrea să știi toate regulile de la bun început. 🙂—–Concertele au loc în aer liber, pe terasă, la inițiativa Overground Music, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns – aproximativ 100 dintre voi per reprezentație.• Trupa va concerta fără scenă, iar pe membri îi vei găsi în diferite locuri din terasă

• Am optimizat spațiul din terasă în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate la cel puțin o parte din membrii trupei – de la unele dintre ele vei vedea tot, de la unele mai puțin, iar acest lucru se va reflecta în prețul biletului. Vei auzi tot de oriunde stai și vei auzi bine.
• Te vei bucura de experiență de la locul tău la masă, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc. Mesele vor fi distanțate conform normelor în vigoare. Te rugăm insistent să nu muți mesele și scaunele.
• Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri la masă/high chairs de 4, 3 sau 2 persoane. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, așa că te încurajăm să faci din concertele de azi o experiență de grup.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască și să respecți distanța de minim 1.5 metri atunci când ești la acces, la bar sau în spațiile comune și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Te rugăm să fii alături de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezența ta la concert înseamnă mai mult, acum, decât a însemnat vreodată. Vom face tot ce putem ca experiența să fie una cât mai bună în condițiile date. Și suntem siguri că pe parcurs, va fi din ce în ce mai bine.—–Calatoria funk a început în 1998, când un grup de muzicieni provenind din diferite genuri muzicale (de la jazz, la muzică clasică și până la hardcore) au inventat un dispozitiv complex, plin de dinamism și culoare, alimentat cu explozii de energie, scris în oglindă și citit Blazzaj.

Clădiri și mașini ce dansează, ghetouri de aur, orătănii personificate, sarcasm, umor și visare – se regăsesc toate în poveștile Blazzaj, o trupă în permanentă schimbare, ce aduce cu fiecare apariție prospețime și energie în peisaj.Echipajul:
Valentin Potra – tobe
Sergiu Cătană – percutie, percuție electronică
Alexandru Pascu – bass
Gabriel Almasi – ghitară, synth
Petrică Ionuțescu – trompetă, clape
Lucian Nagy – saxofon, instrumente de suflat
Vlad Faur – trombon bas

Octavian Horvath – voceFacebook: https://www.facebook.com/blazzaj
SoundCloud: https://www.soundcloud.com/blazzaj
Spotify: shorturl.at/jsuxQBilete disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/60335/Categoriile de bilet și prețurile sunt următoarele:

• VIZIBILITATE BUNĂ, 4 locuri (4 x bilete la 80 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 320 lei
• VIZIBILITATE BUNĂ, 2 locuri (2 x bilete la 80 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 160 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 4 locuri (4 x bilete la 60 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 240 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 3 locuri (3 x bilete la 60 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 180 leiUrmăriți cele mai noi informații despre concerte pe paginile de Facebook Expirat sau Overground Music.

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

dynutrition.ro

Lasă un răspuns