Ghost anunţă lansarea unui nou album în cursul acestei ierni

Ghost anunţă lansarea unui nou album în cursul acestei ierni

In ciuda anului bizar prin care trecem cu totii, unii dintre artistii de rock si metalau inceput recent sa lanseze si sa lanseze noi albume. Fanii trupei Ghost se pot asteapta la un nou album, potrivit unui interviu pe care l-a dat Tobias Forge revistei suedeze VK.

libris.ro

Tradus din suedeza, articolul afirma ca desi planurile pentru turnee ale trupe Ghost sunt abia din martie 2021, un nou album va aparea in aceasta iarna. De asemenea se mentioneaza ca desi vremurile pe care le traim se potrivesc cu muzica Ghost, acestia nu au scris nimic despre pandemie.

“Am facut deja o piesa despre mania lui Dumnezeu si despre doomsday, chiar daca Preqeuelle nu face referire la infectii din punct de vedere medical” a declarat frontman-ul. “Dar am sentimentul ca vor existao multime de inregistraricare confirma ziua judecatii si carantina in viitor iar eu nu voi participa.”

In iunie anul trecu Forge a confirmat ca Ghost urma sa intre in studio din ianuarie pentru a incepe inregistrarile dupa Prequelle. Vorbise si desprre posibilitatea ca aceast lucru sa fie intarziat dar nimeni nu prevedea ca se va intampla din cauza unei pandemii.

De fapt el a mai spus ca Ghost va avea fix “zero turnee” anul acesta.

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

dynutrition.ro