Andrei Irimia revine pe scena Teatrului de Artă București, cu proiectul "Nuit Minimaliste".

Andrei Irimia revine pe scena Teatrului de Artă București, cu proiectul „Nuit Minimaliste”.

Comanda bilete

Andrei Irimia este fascinat de capacitățile muzicii minimaliste, interpretate la pian, de a genera spații pentru o introspecție delicată, iar compozițiile sale deseori se construiesc în jurul unei serii de emoții care sunt explorate atent, cu scopul de a oferi celor care iau parte în proiectele sale o deschidere spre propriul sine.

Idee de la care, în toamna anului 2019, a lansat primul său album solo, “Nuit Minimaliste”, un omagiu adus melancoliei muzicii franceze minimaliste, pentru pian.

“În viziunea mea, melancolia reprezintă un filtru de autocunoaștere, care invită la explorarea interioară, la atenția față de emoții, la o mai mare disponibilitate pentru “răbdarea cu sine”. Iar în termeni muzicali, această “răbdare cu sine” se construiește prin linii melodice simple, minimaliste.”

*****
MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la eveniment, la interior

– Sala de spectacole și foaierul Teatrului de Artă București sunt adaptate, ventilate și dotate cu toate articolele sanitare / de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității la interior, în cele mai bune condiții.

– Accesul se face începând cu ora 18.30 și vă rugăm să veniți din timp, astfel încât până la ora 19.00 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.

– Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora 19.00 accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

– Locurile din sală se ocupă în ordinea sosirii, cu păstrarea câte unul fotoliu liber între spectatori. Regula se aplică și grupurilor de două sau mai multe persoane. Excepție de la această regulă fac doar adulții care însoțesc minori sub 12 ani; numărul maxim de persoane care pot ocupa locuri alăturate este de 1 adult și 2 copii minori cu vârste de până la 12 ani.

– Măsurarea temperaturii prin termoscanare non-contact, la intrare, este obligatorie. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză măsurarea temperaturii nu pot intra la eveniment.

– Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata evenimentului. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție nu pot intra la eveniment.

– Dacă prezentați simptome de infecție respiratorie (febră, oboseală, tuse seacă; dureri de cap, congestie nazală, dureri de gât etc.), vă rugăm să rămâneți acasă. Conform reglementărilor în vigoare, nu le este permis accesul la evenimente persoanelor simptomatice.

– Pe durata desfășurării evenimentului, nu este permis consumul de alimente și băuturi.

– Din respect pentru artiști și spectatori, vă rugăm ca, în timpul evenimentului să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Lasă un răspuns